lauantai 20. tammikuuta 2018

Ohjelma julki!

Viime vuoden VKT:ssa Jukka Viikilä Olli-Pekka Tennilän haastateltavana.
Viime vuoden VKT:ssa Jukka Viikilä
Olli-Pekka Tennilän haastateltavana.
No niin, nyt sopii mennä Vanhan Kirjan Talven sivuille tutkailemaan ohjelmatietoja! Suuri osa ohjelmasta on siis jo siellä ihailtavana, mutta toivon mukaan lähipäivinä saadaan vielä julkaistua lisää esiintyjiä ja lisäinfoa.

Rosa Liksomin lisäksi kaunokirjailijoista lauteilla ovat ainakin paikalliset Pauli Tapio, Jyri Vartiainen ja Katri Alatalo. Tietokirjojen puolella vahvin yksittäinen teema tämän vuoden ohjelmassa on vuoden 1918 tapahtumat. Aiheen äärellä ovat mm. kirjailijat Olli Löytty, Teemu Keskisarja ja Sakari Viinikainen. Lisäksi yliopiston pääkirjastolla muistetaan sodassa tai sen jälkimainingeissa kuolleita kirjailijoita Juhani Siljoa ja Algot Untolaa.

Tietenkin saamme kuulla mielenkiintoisia esityksiä myös ihan muista aiheista: skaala ulottuu saamelaisrunoudesta kiinalaiseen kung-fu-kouluun. Perjantai-ilta venyy myöhään Vakiopaineen Talvisähkö-klubilla ja lauantaina aloitetaan notkeasti Runousaamiaisella kahvila Novellissa. Huipennukseksi: yliopiston kirjastolla päästään tutkimaan varaston herkempää K-18-aineistoa!

Ja kaiken ytimessä ovat lukuisat vanhojen kirjojen kauppiaat upeine valikoimineen. Eikä tässä siis vielä edes kaikki! Erittäin mielenkiintoinen kaksipäiväinen kirjallisuusjuhla tiedossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti