torstai 15. helmikuuta 2018

Viimeistä kertaa näissä tiloissa

Sinne se taas rakentuu, VKT2018.
Sinne se taas rakentuu, VKT2018.
Vanhan Kirjan Talvi 2018 on taas ison askelen lähempänä valmistumistaan, kun myyntipöydät saatiin äsken paikoilleen. Osa myyjistä on jo virittelemässä aineistoaan tarjolle, osa tulee vasta aamulla. Joka tapauksessa huomenna perjantaina 16.2.2018 klo 14 kaiken pitäisi olla valmista.

Jyväskylän kaupungin pääkirjasto on ollut Vanhan Kirjan Talvelle hyvä tapahtumapaikka. Vuosien aikana käytännöt ovat hioutuneet ja järjestämisestä on tullut lähes rutiinia (sikäli kun se vuosittaisen tapahtuman järjestämisessä on mahdollista).

Nyt tähän perinteeseen tulee muutos: Vanhan Kirjan Talvi järjestetään nyt Jyväskylän kaupungin pääkirjastossa viimeistä kertaa. Pääkirjastoa remontoidaan vuosina 2018–2019 ja kirjaston toimintoja sijoitetaan uudella tavalla. Tämän vuoksi Vanhan Kirjan Talvi ei enää tällaisenaan mahdu tähän tilaan.

Mitä sitten tapahtuu? Onko tämä VKT:n loppu? Ei välttämättä, sillä alustavia ideoita tapahtuman järjestämiseksi toisissa tiloissa on jo esitetty. Toivottavasti vielä tämän kevään aikana voidaan kertoa enemmän, mutta katsotaan nyt miten ideoinnit ja neuvottelut etenevät.

Nyt on kuitenkin nyt eikä ensi vuosi, eli tervetuloa huomenna ja ylihuomenna viimeisen kerran näihin tiloihin nauttimaan Vanhan Kirjan Talven tunnelmasta! Näyttäkää, että tälle tapahtumalle on Jyväskylässä kysyntää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti