perjantai 7. helmikuuta 2020

Taas aurinko nousee!

Juuri nyt on alkamassa hieno päivä, ainakin Jyväskylässä ja ainakin Agorassa. Auringonnousu värjää
taivaan uskomattomilla väreillä ja antaa hienon taustakankaan pöytiään pystyttäville näytteilleasettajille.

Vanhan Kirjan Talvi 2020 on vaatinut paljon töitä paitsi järjestävältä yhdistykseltämme, tietenkin myös kaikilta yhteistyökumppaneiltammenäytteilleasettajilta sekä esityksiinsä valmistautuneilta esiintyjiltä. Kohta me kaikki pääsemme nauttimaan tähänastisen työn tuloksista.

Jos siis tällainen kulttuuritoiminta on sydäntäsi lähellä, näytä se! Parhaiten tuet Vanhan Kirjan Talvea tulemalla paikalle, ostamalla kirjoja, kuuntelemalla esityksiä ja kertomalla muillekin tapahtumasta.

Vanhan Kirjan Talvea on mahdollista tukea myös maksamalla kannatusmaksun 20 € yhdistyksemme tilille FI2720171800049293. Tuen osoitukset auttavat ja motivoivat meitä tapahtuman järjestämisessä myös tulevina vuosina. Kannatusmaksun voi suorittaa myös korttimaksuna tapahtuman info-pisteellä.

Ja jos haluat tehdä vieläkin enemmän, esim. osallistua tulevina vuosina tapahtuman järjestämiseen, ota yhteyttä esim. kommentoimalla tähän tai Facebookin tai Instagramin kautta. Tietenkin tapahtumassakin voi nykäistä järjestäjiä hihasta ja kysellä lisätietoja.

Lämpimästi tervetuloa Agoraan tänään klo 12-18 sekä huomenna klo 10-17!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti