Huutokaupat


Lauantaina 9.2.2019 Jyväskylän yliopiston päärakennuksen salissa C4 järjestetään kaksi huutokauppaa.

Huutaminen aloitetaan kirjoista: kirjahuutokauppa alkaa klo 12.00 ja kestää noin tunnin. Kirjahuutokaupan näyttö (eli että tavarat ovat ostajien tutkittavina) klo 11.15 alkaen.

Postimerkki- ja rahahuutokauppa alkaa klo 14.00, näyttö klo 13.30 alkaen.

Katso kirjojen huutokauppalista täältä. Ennakkotarjouksia otetaan vastaan: Jouko Ylönen 040 8457 369 tai e-mail jouko.ylonen(at)kolumbus.fi TAI Pekka Räsänen e-mail lukuhetki(at)lukuhetki.fi.

Katso postimerkkien ja rahojen huutokauppalista täältä. Ennakkotarjouksia otetaan vastaan: Tuomo Koskiaho 040 5491 396 tai e-mail tuomo.koskiaho(at)pp.inet.fi.

Tervetuloa huutamaan!

Keski-Suomen Filatelistiseura ja Keski-Suomen Numismaatikot ry. arvioivat maksutta filateelisia ja numismaattisia kohteita koko tapahtuman ajan. Vanhan Kirjan Talven yhteydessä vietetään myös Postimerkin päivää! Päivän kunniaksi julkaistaan postikortti ja aiheeseen liittyvä omakuvamerkki. Kortin kuvan on ottanut Jussi Murtosaari ja aiheena on VKT:n tapahtuma-areena: Jyväskylän yliopiston päärakennus. Postimerkin päivän korttia ja omakuvamerkkiä on myynnissä Keski-Suomen Filatelistiseuran osastolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti