maanantai 16. joulukuuta 2019

Kuule Runousaamiaisen kutsu!

Kupponen kuumaa runojen kera.
Kupponen kuumaa runojen kera.
Joko olet ehtinyt nauttimaan Runousaamiaisen laatuantimista? Seuraava tilaisuus sukeltaa säkenöivän runouden ja hyvän aamukahvin yhteispyörteisiin tarjoutuu Vanhan Kirjan Talvessa 8.2. klo 10-11.

Aloita siis lauantaiaamusi suuntaamalla askeleesi Mattilanniemeen ja Agoraan, jossa aamiaiskattauksen äärellä esiintyvät runoilijat Vesa Lahti, Johanna Ikonen, Ester Nuori Leppä ja Petri Turunen.

PETRI TURUNEN on kolme runoteosta julkaissut poeettinen aktivisti, joka esiintyy harvoin ja ihmettelee kaikkea.

JOHANNA IKONEN on runoilija ja kirjallisuudentutkija, jonka runoissa kuljetaan ikiaikaisesta ulottuvuudesta tähän päivään ja takaisin, revontulia kaamostaivaalle laulaen. Ikonen kirjoittaa tarkasti ja herkästi niin, että takkatulen loimussa sulaa kylminkin liekki.

VESA LAHTI on kolme runoteosta julkaissut kirjallisuuden kymmenottelija, jonka runot hehkuvat rakkauden ja melankolian sävyjä. Kulkijan löytöretkillä elokuva, luonto, musiikki ja valokuva taittuvat elämän kiinnekohtiin.

ESTER NUORI LEPPÄ on kolme runovihkoa ja yhden runolevyn julkaissut kirjanpainaja, joka haaveilee rap-artistin urasta. Leppä liikuttuu vanhoista miehistä ja suljettujen osastojen tupakkakopeista, hajoilee skitsofreenisessa neilikkamyrskyssä ja Lissabonin maanalaisissa kuppiloissa.

Tapahtuman järjestää Keski-Suomen Kirjailijat yhteistyössä Vanhan Kirjan Talven kanssa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Lämpimästi tervetuloa Ravintola Piatoon!  

Runousaamiainen Facebookissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti