perjantai 19. tammikuuta 2024

PERUTTU SAIRASTAPAUKSEN VUOKSI!!! JP Koskinen: Taivaan vartijat sekä Hugo ja hirmuinen ihmisbakteeri

Tämä esitys on valitettavasti peruttu sairastapauksen vuoksi.

JP Koskisen tuotanto on laaja, ja palkintojakin on kertynyt runsaasti. Hän on julkaissut mm. historiallisia romaaneja, fantasiaa, lastenkirjoja, rikosromaaneja, tietokirjoja ja novelleja ja on monen lukijan suosikkeja.

Lauantaina keskustellaankin sekä romaanistaan Taivaan vartijat että lapsille suunnatusta teoksestaan Hugo ja hirmuinen ihmisbakteeri. Minkälaista on olla näin monen eri genren kirjoittaja? Onko Koskisen vuorokaudessa enemmän tunteja kuin meillä muilla?

Taivaan vartijat on suositun Ristiretki-saagan neljäs ja viimeinen osa. Vuonna 1187 Albert Canmore suuntaa Tyyroksesta Ranskaan ja Englantiin etsimään pelastajia Pyhälle maalleen. Eeppiseen seikkailuun ilmestyy maineikas soturi, Rikhard Leijonamieli. Kuinka temppeliherrojen mahdille ja Jerusalemin valtakunnalle käy? 

Entä mitä tapahtuu, kun Hugo-koira saa ihmisbakteerin? Eräänä aamuna Hugon ystävät huomaavat, että hän käyttäytyy omituisesti, ihan kuin ihminen. Ja koirien maailmassa siitä ei voi syntyä kuin mukaansatempaava seikkailu.

JP Koskista kuullaan lauantaina 10.2. klo 16 Martti Ahtisaari -salissa. Haastattelijana on Katri Alatalo. Tervetuloa kuulolle!

Tämä esitys on valitettavasti peruttu sairastapauksen vuoksi.JP Koskinen (Kuva: Like Kustannus)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti