lauantai 3. helmikuuta 2024

Yhteistyökumppanit 2024

Kuva: jarmoluk, Pixabay
Vanhan Kirjan Talven taustavoimien, eli Vanhan Kirjallisuuden Ystävät ry:n, lisäksi tapahtuman takaa löytyy myös vankkaa yhteistyötä.

Ohjelmayhteistyötä on tehty jo vuosia Keski-Suomen kirjailijoiden kanssa, sillä he ovat tuottaneet VKT:n yhteydessä runotilaisuuksia. Ja niin tänäkin vuonna, kun suursuosion saavuttanut Runousaamiainen järjestetään lauantaiaamuna ja Sähköklubi illalla, ja tällä kertaa ohjelmassamme on muutenkin laaja ja upea tarjonta Keski-Suomen kirjailijoiden ohjelmaa.

Logo: Jyväskylän yliopisto
Jyväskylän yliopisto on myös vahvasti läsnä ohjelmassa pääyhteistyökumppaninamme, sillä tapahtumassa on jälleen useita huippututkijoita kertomassa erittäin mielenkiintoisista tutkimuskohteistaan - osaan esityksistä sisältyy myös käytännön kokeilemista, joten tutkimuksen äärelle on todella helppo ja hauska tulla. Tapahtuma tarvitsee tietenkin myös puitteet, ja ne saadaan yliopiston kanssa tehtynä yhteistyönä. Ja mainiohan Agoran aulassa ja tilavissa saleissa on tapahtumaa järjestää. Agoran aulassa kannattaa huomioida myös Avoimen tiedon keskuksen myyntipöytä. 

Pihaan kurvaa myös kirjastoauto, kiitos Jyväskylän kaupunginkirjaston!

Logo: Jyväskylän Talvi
Aviador-kustantamo tuo lauantai-iltapäivään peräti kaksi mielenkiintoista kirjailijavierasta: Tapani Baggen ja Jouni Tossavaisen

Työväen kulttuuritapahtuma Jyväskylän Talvi tukee Vanhan Kirjan Talvea. Tänä vuonna saamme nauttia yhteistyössä toteutetusta perjantai-illan hienosta kirjailijapaneelista, jossa kuulemme Juha Itkosta, Maria Peuraa ja Joonatan Tolaa Eila Tiaisen johdolla,

Suuri osa Vanhan Kirjan Talvessa esiintyvistä kirjailijoista on paikalla Lukukeskuksen järjestäminä. Kirjailijavierailujen lisäksi tämä mainio organisaatio edistää lukemista ja lukemista monella muullakin tavalla.

Aivan Agoran nurkan takaa, Jyväsjärven kauniista maisemista löytyy myös majoituspaikka, Finlandia Hotelli Alba.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti